Vrije dans

Op de maandag- en donderdagochtend is er in de beweegzaal van het hobbycentrum de activiteit Vrije Dans. Bij voldoende belangstelling start er ook een groep op donderdagavond.

Er wordt dan ruim een uur lang, zonder docent, op zelf uitgezochte muziek gedanst. De muziek varieert van klassiek tot rock en hiphop en alles wat daar tussen ligt. Ieder beweegt op geheel eigen wijze en binnen de eigen mogelijkheden. 

We nodigen je graag uit om een keer mee te komen dansen. Zo kun je kennismaken met deze gezellige vorm van fit en soepel blijven. Natuurlijk hopen we dat je daarna aansluit bij de groep. Een proefdeelname is gratis. Na het dansuurtje is er gelegenheid om koffie/thee te drinken. 

Het vrij dansen is op maandagmorgen van 9.15u tot 10.30u en op donderdagmorgen van 9.30u tot 10.45u. Bij voldoende aanmeldingen start er ook op donderdagavond van 19.30u tot 20.45u een nieuwe groep.

Je danst in principe op een vaste dag maar mocht je een keer verhinderd zijn, kun je in die week aansluiten bij de andere groep.

Let op, de ingang van de beweegzaal is Baroniestraat 105a.

Inlichtingen bij Petra Aelbers tel: 0411 678167

Deze activiteit valt onder een abonnement.

Voor aanvragen abonnement en aanmelden voor de activiteit  KLIK HIER

Heb je al een abonnement en wil je inschrijven voor deze activiteit KLIK HIER