Meester-kok Jan van de Ven verzorgt in 2024 een serie culinaire workshops. Samen met zijn vrouw Jeannette gaat hij u smakelijke en feestelijke gerechten leren maken.
Jan van de Ven is SVH Meesterkok. Daarmee bezit hij de hoogste graad van vakbekwaamheid die je in Nederland kunt behalen. Dat staat dus garant voor het beste van het beste op kookgebied.
De gebruikte producten zijn goed van kwaliteit en eerlijk. De cursisten krijgen ook informatie over waar je op moet letten bij het kiezen van je ingrediënten.
Een keukenschort, alle benodigde keukengerei en ingrediënten zijn aanwezig.
Ter afsluiting gaat men de zelfgemaakte gerechten proeven en keuren. En natuurlijk ervan samen genieten.
Programma Culinaire workhops
15 oktober: Drie gangen menu: rivierkreeftsoep, rouleau van maïskip met een luchtige farce met pistachenoten, abrikozen en een luchtige limoensaus, panna cotta met bosvruchtencompote.
19 november: Kerstmenu met 3 gangen volgeboekt
20 november: Kerstmenu met 3 gangen; o.a. verse zalm, kalfsoester of kalfssukade, vers fruit in een gelei met “Muscat de Beaumes de Venise.
Begeleiding: SVH Meester-kok Jan van de Ven en Jeannette van de Ven
Tijd: Dinsdagmiddagen van 13.30 – 17.30 uur inclusief nabespreking en dineren met een drankje.
Locatie: Elisabethsdael, Mgr. Bekkerstraat 6, Boxtel
Kosten:
- Workshop 15 oktober kost 47,50 euro
- Workshops Kerstmenu 19 en 20 november kosten 55 euro.
Maximaal 8 deelnemers! Voor meer informatie info@hobbycentrumboxtel.nll
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier ‘Korte cursussen’. Na aanmelding krijg je een factuur. Deze moet een week voor de start van de workshop betaald zijn. Bij aanmelding graag vermelden voor welke workshop je je aanmeldt.
Voor aanmelden: KLIK HIER
Meesterlijk Koken 2025:
Meester-kok Jan van de Ven heeft voor 2025 een nieuwe serie culinaire kooklessen in de planning staan.
Programma 2025
- 11 februari: Franse Klassiekers;
- 11 maart: Diverse soorten Sushi
- 1 april: Paasbrunch met asperges
- 6 mei: Taarten/gebak
- 2 september: Italiaanse specialiteiten
- 7 oktober: Spaanse tapas/ luxe bittergarnituur
- 4 november: Vegetarisch (kerst) diner
- 2 december: Luxe Kerstdiner
- Een keukenschort, alle benodigde keukengerei en ingrediënten zijn aanwezig.
Ter afsluiting gaat men de zelfgemaakte gerechten proeven en keuren. En natuurlijk ervan samen genieten.
Maximaal 8 deelnemers! Voor meer informatie info@hobbycentrumboxtel.nll
Begeleiding: SVH Meester-kok Jan van de Ven en Jeannette van de Ven
Tijd: Dinsdag van 17.30 – 21.30 uur
Locatie: Elisabethsdael, Mgr. Bekkerstraat 6, Boxtel
Kosten: € 320,00 (acht lessen inclusief alle ingrediënten)
Na aanmelding voor deze serie lessen krijg je een factuur.
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier ‘Korte cursussen’. KLIK HIER
Terug naar Home Terug naar Cursussen