ONTMOETEN - ONTWIKKELEN - ONTSPANNEN

Meesterlijk koken

Meesterlijk koken

Begeleider: Jan en Jeannette van de Ven
Alle workshops voor 2025 zijn reeds volgeboekt maar voor 2026 komt er een nieuwe cyclus van 8 workshops waarvoor vanaf heden kan worden ingeschreven. In deze 8 workshops gaat Meesterkok Jan van de Ven samen met zijn vrouw Jeannette je de fijne kneepjes leren van de kookkunsten van een échte meesterkok en na afloop van iedere workshop ga je dat natuurlijk ook met elkaar proeven! Deelname kan alleen o.b.v. de cyclus van alle 8 de workshops, maar ben je onverhoopt een keer verhinderd dan mag je een vervanger sturen.

Het programma voor 2026 ziet er als volgt uit:
20 januari 2026: Franse Klassiekers
24 februari 2026: Diverse soorten Sushi en Makis
24maart 2026: Paasbrunch met aspergegerechten
21 april 2026: Taarten, gebak en truffels
1 september 2026: Italiaanse specialiteiten
6 oktober 2026: Spaanse Tapas en luxe bittergarnituur
3 november 2026: Vlaamse specialiteiten
15 december 2026: Luxe Kerstdiner

Het maximaal aantal deelnemers per workshop is 8 personen.
Deze workshops worden gegeven van 17.30 tot ca. 21.30 uur bij Elisabethsdael, Mgr. Bekkerstraat 6 te Boxtel.
De totaalprijs voor alle 8 de workshops (incl. alle ingrediënten) bedraagt 380,- waarvoor u na aanmelding een factuur ontvangt.
Je kunt je aanmelden via onderstaande button naar het aanmeldformulier en bij ‘kies uw cursus’ dan voor nummer 111

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Diverse data
Categorie: Food