Zelfgebakken brood is zo heerlijk. Als je dat eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer.
In deze workshop leer je brood bakken. Gewoon met je eigen oven en zonder broodbakmachine.
Wat is het beste recept? Waar hou je rekening mee? Hoe bewaar je een zelfgebakken brood?
De eerste workshop is gericht op de basisbeginselen van het broodbakken. De vervolg workshops gaan in op speciale broodsoorten.
Heb je zelf een keukenmachine met deeghaak, breng die dan mee.
Kosten: de kosten van de workshops zijn inclusief ingrediënten en een kopje koffie. Te betalen bij aanvang van de workshop. Bij voorkeur met pinpas.
Begeleider: Marieke Dijkshoorn
Wanneer: op zaterdag van 9.00u tot 13.00u-13.30u
Data 2024
- 27 januari 2024 Brood, €9,00 (Volgeboekt)
- 16 maart 2024 Kaneelbroodjes €12,00 (Volgeboekt)
- 20 april 2024 Bolletjes, €10,00 (Volgeboekt)
- 25 mei 2024 Assyrisch plat brood 10,00 (Volgeboekt)
- 29 juni 2024 Stokbrood €10,00, Alleen voor gevorderden (Volgeboekt)
- 12 oktober 2024 Assyrische zoete broodjes €12,00 (nog 1 plaats vrij)
- 16 november 2024 Worstenbroodjes €14,50 (Volgeboekt)
- 14 december 2024 Kerstbrood met spijs €16,00 (Volgeboekt)
Voor iedere workshop moet je je apart aanmelden.
Vermeld bij de aanmelding de naam en datum van de workshop.
Wil je deelnemen aan alle workshops? Vermeld dat dan op je aanmeldformulier.
Aanmelden KLIK HIER
Terug naar Home Terug naar Cursussen