Workshop Broodbakken

Zelfgebakken brood is zo heerlijk. Als je dat eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer.

In deze workshop leer je hoe je dat kunt aanpakken. Gewoon met je eigen oven en zonder broodbakmachine.

Wat is het beste recept? Waar hou je rekening mee? Hoe bewaar je een zelfgebakken brood?

Je zult merken dat de broodbakbeginselen niet zo ingewikkeld zijn. Wel is van belang dat je gehoor geeft aan de basisuitgangspunten.

We beginnen om 9.00 uur. Je bent er een aantal uur mee bezig omdat het deeg tijd nodig heeft om te rijzen. Na afloop van deze workshop ga je met een prachtig brood naar huis!

Ben je eenmaal volleerd, dan doe je het – bij wijze van spreken – tussendoor.

Deze eerste workshop is gericht op de basisbeginselen van het broodbakken. De vervolg workshops in 2020 gaan in op speciale broodsoorten.

Heb je zelf een keukenmachine met deeghaak, breng die dan mee.

Wanneer:
Zaterdag 9 mei 2020 van 9.00 uur tot circa 13.00 uur.

Kosten:
Inclusief grondstoffen en natuurlijk een kopje koffie € 6,00. Te betalen bij aanvang van de workshop.

Vervolgworkshops:

22 februari 2020
Rozijnenbrood,  kosten €7,50.Te betalen bij aanvang van de workshop.

28 maart 2020
Bolletjes, kosten €7,50. Te betalen bij aanvang van de workshop.

4 juli 2020
Italiaans brood, kosten €7,50. Te betalen bij aanvang van de workshop.

31 oktober 2020
Koffiebroodjes, kosten €7,50. Te betalen bij aanvang van de workshop.

19 december 2020
Kerstbrood met spijs, kosten €10,00. Te betalen bij aanvang van de workshop.

Aanmelden KLIK HIER