Workshop Broodbakken

Workshop Brood bakken

Zelfgebakken brood is zo heerlijk. Als je dat eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer.

In deze workshop leer je brood bakken. Gewoon met je eigen oven en zonder broodbakmachine.

Wat is het beste recept? Waar hou je rekening mee? Hoe bewaar je een zelfgebakken brood?

Deze eerste workshop is gericht op de basisbeginselen van het broodbakken. De vervolg workshops gaan in op speciale broodsoorten.

Heb je zelf een keukenmachine met deeghaak, breng die dan mee.

Kosten: de kosten van de workshops zijn inclusief ingrediënten en een kopje koffie. Te betalen bij aanvang van de workshop. Bij voorkeur met pinpas.

Begeleider: Marieke Dijkshoorn

Wanneer: op zaterdag van 9.00u tot 13.00u-13.30u

Data:

  • 23 januari 2021          Bruin brood, €7,00
  • 20 maart 2021            Bolletjes, €8,00
  • 22 mei 2021                Rozijnenbrood, €8,50
  • 17 juli 2021                 Italiaans brood, €8,50
  • 23 oktober 2021          Koffiebroodjes, €10,00
  • 18 december 2021      Kerstbrood met spijs, €12,50

Vermeld bij de aanmelding de naam en datum van de workshop

Aanmelden KLIK HIER

Terug naar Home Terug naar Doen