Bloemschikken

Wil je op een creatieve manier aan de slag met bloemen, neem dan deel aan de activiteit bloemschikken. Het is natuurlijk leuk om in je eigen huis een mooi, zelf vervaardigd, bloemstuk te hebben.

Deze activiteit vindt iedere veertien dagen plaats. Zo lang gaat een bloemstuk wel mee. Je moet zelf zorgen voor bloemen en groenspul die je in je bloemstuk kunt verwerken. Eventueel kan dat ook gezamenlijk worden ingekocht. Daarover worden in de groep nog afspraken gemaakt. Je brengt daarnaast zelf een schaal of iets dergelijks mee waar het bloemstuk op gemaakt wordt. Ook gereedschap als een mesje en een tangetje breng jezelf mee.

Deze activiteit vindt plaats op donderdagmiddagen van 13:30 tot 15:30 uur en start voor de eerste groep 25 januari en voor de tweede groep op 1 februari. Voor beide groepen geldt dat de bijeenkomsten iedere drie weken plaats vinden. . 

De kosten bedragen 4 euro per keer. KBO-leden betalen 3,50 euro. Afrekening vindt plaats per kwartaal. Daarnaast moet je dus rekening houden met kosten voor bloemen, groenspul, touw, ijzerdraad en overig materiaal dat wordt gebruikt. Per keer wordt een afspraak gemaakt over de materialen die voor de volgende keer moeten worden aangeschaft/meegenomen.

Begeleidster: Marian van den Oever-van de Langenberg. Inlichtingen telefonisch via tel.: 06 83993887

Aanmelden graag via het aanmeldformulier Klik Hier.