Textiel werken

Op vrijdagmiddagen van 13.30 uur tot 15.30 uur kun je meedoen aan Werken met textiel. Deze groep wordt begeleid door Marja Verhagen. Textiel is voor haar altijd een creatieve uitlaatklep geweest. Naast kleding maken werkt zij ook aan quilts en zij vindt het fijn om vrij te werken en te kijken wat ervan komt. Textiel een tweede leven geven is een uitdaging voor haar.

Zij kijkt er naar uit mensen te mogen begeleiden op het gebied van textiel, hen te inspireren en door hen geïnspireerd te worden!

Werken met textiel is dus heel veelzijdig, van kleding maken tot sierobjecten. Ook kun je met allerlei vragen op het gebied van werken met textiel bij Marja terecht.

Je kunt werken met de hand maar ook met een naaimachine. In dat geval breng je je eigen naaimachine mee. Natuurlijk zorg je ook voor je eigen materiaal. Maar wie weet kun je onderling niet alleen kennis en ervaring maar ook lapjes uitwisselen.

De eerste bijeenkomst na de zomervakantie is op vrijdag 31 augustus 2018.

Kosten bedragen 4 euro per keer, voor KBO-leden 3,50 euro. Afrekening vindt plaats vooraf voor zeven lessen, t/m 12 oktober 2018.

Aanmelden graag via het aanmeldformulier. KLIK HIER