Passieprijs voor peter van Broekhoven!

Donderdag 10 juni werden de Nationale Vrijwilligersprijzen uitgereikt. Peter van Broekhoven, vrijwilliger bij HobbyCentrumBoxtel, ontvangt de Vriendenloterij Passieprijs.

Met een leuke videoboodschap heeft het bestuur van HCB Peter van Broekhoven uitgeroepen tot Supervrijwilliger van het Jaar en hem daarmee ook genomineerd voor de Passieprijs van de Vriendenloterij.

Het is zonneklaar: HCB is Peters passie! Er gaat geen dag voorbij of hij loopt even binnen. Is alles nog in orde? Is de brievenbus leeg gehaald? Wordt er voortvarend gewerkt om de ventilatie in het gebouw te verbeteren?

Voor iedereen staat hij klaar: de gastvrouwen en -heren, de vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers aan de diverse activiteiten.

Op 10 juni 2021 heeft de Vriendenloterij Peter van Broekhoven de Passieprijs toegekend! Peter, van harte gefeliciteerd!

De Vereniging NOV organiseert ieder jaar de Vrijwilligersprijzen. Vereniging NOV is een vereniging die opkomt voor de belangen van vrijwilligers. Ze versterkt de positie van het vrijwilligerswerk in de samenleving. Ze zorgt dat vrijwillige inzet de aandacht krijgt die nodig is. Bijna 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk. Wie zich vrijwillig inzet, verdient aandacht en ondersteuning.

De Vriendenloterij stelt de prijzen beschikbaar voor individuele vrijwilligers.

Terug naar Home