Home

STICHTING HOBBYCENTRUM BOXTEL

Het Hobby Centrum Boxtel is een ontmoetingsplaats voor senioren vanaf 50 jaar uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Het hobbycentrum biedt de gelegenheid om een hobby in groepsverband uit te oefenen, les te krijgen van ervaren docenten of begeleid te worden door een van onze vrijwilligers.

Het Hobbycentrum heeft meer te bieden dan alleen het uitoefenen van een hobby. Zo zijn er in de beweegzaal diverse groepen voor gymnastiek, yoga, stijldansen, vrij dansen en Tai Chi. In het andere gebouwdeel hebben we groepen/cursussen voor schilderen en tekenen, beeldhouwen, keramische werkvormen (boetseren en pottenbakken), naailessen, computer en tabletles, Engelse en Spaanse les.

De werkplaats biedt mogelijkheden voor o.a. houtbewerking en glas in lood/Tiffany, etc. Ook daarbij word je uiteraard door vakmensen begeleid. Achter de tabbladen Hobby’s 1 en 2, Cursussen, Bewegen, Lezingen en “Ook nog…” vind je meer informatie over de diverse activiteiten.

Wil je je aanmelden om deel te nemen aan een van de groepen, gebruik dan dit formulier: aanmelden hobby

Er zijn tevens mogelijkheden om nieuwe activiteiten te starten, dus als je een voorstel hebt voor een activiteit om een eigen groep op te starten, laat het ons dan weten. Voel je er iets voor om als docent of begeleider je kennis en ervaring met anderen te delen, meld je dan als vrijwilliger aan.

Het hobbycentrum wordt volledig gerund door vrijwilligers. Als gevolg daarvan kunnen de kosten en daardoor de bijdragen van deelnemers aan activiteiten, beperkt gehouden worden.

Graag nodigen wij je uit kennis te komen maken met de faciliteiten en mogelijkheden, die het hobbycentrum biedt.

Het hobbycentrum is gevestigd in het voormalige Blanca-pand, Baroniestraat 105 te Boxtel.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 0411 210355.