HCB Zomerclub 2018

Voor iedereen die niet in juli of augustus op vakantie gaat en toch iets leuks wil doen samen met anderen, organiseren wij de HCB-ZOMERCLUB.

Zonder je direct te verbinden voor een langere periode kun je eenmalig of voor enkele keren kennis maken met het Hobbycentrum en zijn activiteiten. Activiteiten die je misschien nog niet kent en wel zou willen ervaren.

Er zijn workshops van een uur, een dagdeel of een hele dag inclusief lunch.

Als je graag wilt bewegen in een groep onder deskundige leiding heb je de keuze uit Tai Chi, vrij dansen, oefeningen in de beweegtuin, wandelen en yoga.

Voor een ontdekkingstocht naar je creativiteit kun je aansluiten bij Stapel op Schilderen ( bij mooi weer op Stapelen), glaskunst en het open atelier. Deze activiteiten  worden gegeven in dagdelen maar je kunt ook kiezen voor een hele dag inclusief lunch.

Zou je graag een nieuwe textiele vaardigheid willen leren dan staan er in augustus 3 workshops textiel op het programma, waaronder vilten.

Ook is er een mogelijkheid om eens per week met je brei- haak- of borduurwerkje aan te sluiten bij het Breicafé. Lekker met je eigen werkstuk bezig zijn, handigheden en vaardigheden uitwisselen en gezellig kletsen samen.

Hou je van zingen dan zijn er voor jou de meezingmiddagen waarbij je naar hartenlust kunt zingen met zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes waarvan de tekst op een scherm te lezen is.

Ook aan de spelletjesliefhebbers is gedacht. Tijdens de Spelinstuif is er gelegenheid om je spelinzicht en -vaardigheid te meten met andere deelnemers.

Zoals gezegd kun je bij elk van deze activiteiten aansluiten per keer. We vinden het fijn als je je minstens twee dagen van tevoren aanmeldt. Zeker voor de creatieve workshops is dat gewenst o.a. om te zorgen voor voldoende materialen. Maar mocht je ineens denken: daar heb ik zin in!, ben je zeker welkom.

De HCB-ZOMERCLUB staat voor je open!

KLIK HIER voor het HCB-ZOMERCLUB-schema

Kosten

Workshop hout 10.00u-16.00u: €10,00 incl. materialen en koffie/thee; zelflunchpakketje mee brengen

Stapel op Schilderen all inclusive 10.00u-15.00u: €15,00 incl. lunch en materialen

Workshop textiel 13.30u-16.00u: €10,00 incl. materialen en koffie/thee

Glaskunst all inclusive 10.00u-15.00u: €15,00 incl. lunch en materialen

Workshop glaskunst 10.00u-12.00u: €10,00 incl. materialen en koffie/thee

Zing je mee? 13.30u-15.00u: €4,00 incl. koffie/thee

Overige activiteiten: €5,00 incl. koffie/thee

Bij aanvang van de activiteit rekent u de kosten contant af met de begeleider.

Aanmelden:
KLIK HIER voor opgave voor week 28 t/m 31 of via 0411 210 355
KLIK HIER voor opgave voor week 32 t/m 35 of via 0411 210 355

Schema van de HCB-ZOMERCLUB-activiteiten: KLIK HIER