Abonnement HCB – Algemeen

Bij HobbyCentrumBoxtel sluit je een abonnement af voor deelname aan activiteiten die in principe het jaar rond (met uitzondering van vakanties) plaats vinden.

Je kunt kiezen voor een halfjaarabonnement of een jaarabonnement. Het abonnement gaat in op de dag dat je voor de eerste keer aan een hobbyactiviteit kunt deelnemen. Met een abonnement kun je voor één keer per week – of meerdere keren, naar gelang je abonnement – deelnemen aan een activiteit. Naast de activiteit van het abonnement staat het je vrij deel te nemen aan kortlopende cursussen of activiteiten volgens de voorwaarden die daarvoor gelden.

Automatische incasso

Bij voorkeur werkt HCB met automatische incasso. Wanneer je HCB een machtiging verleent tot automatische incasso, dan kun je kiezen voor gespreid betalen: per maand of per kwartaal. Bij gespreide betaling betaal je vanwege extra bankkosten voor HCB per afschrijving €1 extra.

Overige activiteiten

Je kunt ook deelnemen aan korte cursussen, workshops en lezingen e.d. Deze activiteiten vallen niet onder een abonnement. De kosten voor deze activiteiten worden afzonderlijk in rekening gebracht. Je ontvangt daarvoor een factuur. Sommige activiteiten worden afgerekend bij aanvang van die activiteit. Je kunt met de pin betalen. Meer informatie daarover vind je bij de betreffende activiteit op deze website.

 

Voor direct aanmelden KLIK HIER