Stijldansen

Deze activiteit vindt voorlopig niet plaats vanwege de coronapandemie

Dansen is een hele leuke bezigheid. Al dansend bevorder je je conditie en zorg je bovendien voor een beter evenwichtsgevoel en sterkere spieren en botten. Wist je dat je gelukkig wordt van dansen en  dat dansen helpt om je hoofd leeg te maken? Ontspanning van de allerbeste soort dus!

Ad Jussen verzorgt in het Hobbycentrum de lessen stijldansen: Latijns-Amerikaanse en ballroom dansen. De Weense en Engelse wals, (slow) foxtrot, tango, quickstep en zelfs de Sint Bernard wals. Een groot tv-scherm wordt gebruikt als leshulp.

Ad heeft jarenlang op een hoog niveau gedanst en wil zijn ervaring en plezier overbrengen op anderen. Het dansen staat centraal maar natuurlijk gaat het ook om bewegen en de gezelligheid. Een pauze met een kopje koffie of thee hoort er dus bij!

Beginners: bij voldoende aanmeldingen wordt er een beginnerscursus gestart.

Gevorderden:

  • maandagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur
  • dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur

Lessen: vanwege de coronapandemie zijn er nog geen data gepland. Je kunt je wel al aanmelden. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst en krijgt bericht wanneer de cursus start.

De kosten bedragen 4 euro per les.

Je ontvangt een factuur voor het aantal lessen tot 20 of 21 april 2020.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Jussen. Zijn telefoonnummer is 0411 676272 of stuur een email naar acwm.jussen@home.nl

Deze activiteit valt niet onder een abonnement.

Aanmelden via het aanmeldformulier korte cursus.  KLIK HIER